Wie zijn wij?     Tim Koomen  is een creative producer die tevens afstudeerde in 2015 met Broker en documentaire My Silicone Love. Na twee jaar als creatief aan het hoofd te hebben gestaan van video-afdelingen bij bureaus RIDE en Wayne Parker Kent is hij momenteel bezig met de ontwikkeling van verschillende fictiefilms.      David-Jan Bronsgeest  is een regisseur die in 2015 afstudeerde aan de Nederlandse Filmacademie met zijn short Broker - waarin Yorick van Wageningen de hoofdrol speelde. Sindsdien heeft hij een aantal commercials geregisseerd voor Buddha to Buddha, Lipton, NINETYFOUR en Bavaria. Recentelijk werd zijn short A Vardy geselecteerd voor het Nederlands Film Festival. Momenteel werkt hij aan zijn korte film Eenheid. 

Wie zijn wij? 
Tim Koomen is een creative producer die tevens afstudeerde in 2015 met Broker en documentaire My Silicone Love. Na twee jaar als creatief aan het hoofd te hebben gestaan van video-afdelingen bij bureaus RIDE en Wayne Parker Kent is hij momenteel bezig met de ontwikkeling van verschillende fictiefilms. 

David-Jan Bronsgeest is een regisseur die in 2015 afstudeerde aan de Nederlandse Filmacademie met zijn short Broker - waarin Yorick van Wageningen de hoofdrol speelde. Sindsdien heeft hij een aantal commercials geregisseerd voor Buddha to Buddha, Lipton, NINETYFOUR en Bavaria. Recentelijk werd zijn short A Vardy geselecteerd voor het Nederlands Film Festival. Momenteel werkt hij aan zijn korte film Eenheid. 

The F3AR Challenge 

Een groep filmmakers nemen de ultieme uitdaging aan: drie korte enge films draaien in drie dagen. 

Met anderhalve maand voorbereiding en een flexibele invulling van de crew en cast, wordt een grote shoot georganiseerd die mogelijk wordt gemaakt door facilitaire bedrijven.

Waarom?
Er zijn talloze succesverhalen over korte enge films die wereldwijd een publiek vonden. Hier vind je een lijst van creepy shorts die je moet hebben gezien.

Hoe moeilijk is het eigenlijk, om zo'n short te maken? Door een kweekvijver te ontwikkelen worden filmmakers uitgedaagd hun publiek binnen tien minuten een onbehaaglijk gevoel te geven. 

Hoe pakken we dit aan?
Eerst maken we zelf een film, vrijwel kosteloos, die als voorbeeld dient terwijl we op pad gaan. Altijd lekkerder om iets visueel te hebben in het pakket dat we presenteren. Deze film gaat MEET JIMMY heten en hier vind je meer info

Het doel is om een weekend lang drie korte films maken met drie verschillende teams. Maar eerst zijn we aan het zoeken naar de juiste partijen die zich willen binden aan The F3AR Challenge. 

Zo zijn we bijvoorbeeld op zoek naar productiepartijen die de producties willen overzien, facilitaire bedrijven die hun equipment beschikbaar willen stellen, platformen die de films willen plaatsen en distributeurs die niet bang zijn om de shorts in de bioscoop te vertonen. 

Terwijl we gesprekken voeren zijn we tegelijkertijd op zoek naar versterking. Wil je ons helpen? Neem dan contact op via tim@timkoomen.com