Cast   Sem de Vlieger  (Kankerlijers, Spangas, GTST)    Crew   David-Jan Bronsgeest  (Regie)  Tim Koomen  (Scenario & Productie)   Jeroen Kiers  (Camera) 

Cast
Sem de Vlieger (Kankerlijers, Spangas, GTST) 

Crew
David-Jan Bronsgeest (Regie)
Tim Koomen (Scenario & Productie) 
Jeroen Kiers (Camera) 

Alone in the Dark 

DURF JIJ NAAR EEN PODCAST TE LUISTEREN DIE JE DOOD VOORSPELT?

ALONE IN THE DARK is een korte horrorfilm over een stadslegende: een podcast die het verhaal vertelt over je dood. Als je alleen in een donkere ruimte staat en op play durft te drukken, is het nog maar de vraag of je het einde haalt...

Een jonge vrouw staat op het punt haar kantoor te verlaten terwijl ze met een vriendin aan het bellen is. Ze hebben afgelopen weekend geprobeerd deze podcast te luisteren, maar hoorden enkel geruis. Enigszins sceptisch besluit ze het nogmaals te proberen terwijl ze in haar lege kantoor richting de uitgang loopt. Ditmaal wordt het geruis onderbroken door een diepe Amerikaanse mannenstem, die haar een verhaal vertelt dat opvallend veel overeenkomsten heeft met haar situatie. Wat gebeurt er als ze het afluistert?


In het kader van The F3AR Challenge, een talentontwikkeling-programma dat we met Cinecrowd aan het opzetten zijn, maken we een korte horrorfilm met no budget

We zijn van plan om zondag 17 december te gaan draaien. De locatie is een statig herenhuis naast het Vondelpark. We verwachten op die dag vanaf lunch te draaien tot ongeveer 's nachts. 

Hiervoor zijn we nog op zoek naar mensen, met name voor geluid, licht en art. Het script en een filmplan (inclusief foto's van de locatie) zijn aan te vragen bij mij.

Wil je ons helpen?  Neem dan contact op via tim@timkoomen.com of via mijn Facebook


Wie zijn wij? 

Tim Koomen is een creative producer die tevens afstudeerde in 2015 met Broker en documentaire My Silicone Love. Na twee jaar als creatief aan het hoofd te hebben gestaan van video-afdelingen bij bureaus RIDE en Wayne Parker Kent is hij momenteel bezig met de ontwikkeling van verschillende fictiefilms met producentiebedrijven VenFilm, NL Film/Totem Media, Revolver en Goldman Film/PhantaVision. 

David-Jan Bronsgeest is een regisseur die in 2015 afstudeerde aan de Nederlandse Filmacademie met zijn short Broker - waarin Yorick van Wageningen de hoofdrol speelde. Sindsdien heeft hij een aantal commercials geregisseerd voor Buddha to Buddha, NINETYFOUR en videoclips voor Eva Simons, Mr. Polska en Chef's Special. Recentelijk werd zijn short A Vardy geselecteerd voor het Nederlands Film Festival. Momenteel werkt hij aan zijn korte film Eenheid.